Совети | 21.04.2017 | 08:49 | 0

Времен режим на сообраќај на улицата „Филип Втори Македонски“

Следете не на:

filip vtori makedonskiОд денеска па се до завршување со градежни работи ќе биде изменет режимот на сообраќај на улицата „Филип Втори Македонски“.

Како што соопштија од АД Гранит времениот режим е поради  прекоп на улицата за приклучување на објектот „Државни институции – Јавна администрација и Факултет за драмски уметности“ – Скопје на постојната водоводна мрежа, фекална и атмосферска канализација.