исхрана | 27.04.2017 | 11:46 | 0

Црниот сладолед е хит во светот!

Следете не на:

По црните напитоци кои стана хит на социјалните мрежи се појави и црн сладолед.

crn sladoled

Little Damage е слаткарница во Лос Ангелес, која го понуди новит сладолед помеѓу луѓето. Сладоледот е со вкус на бадем, а и корнетот е обоен во црна боја.