интервју

bolnica stip

Интервју со архитект Митровиќ: КБ Штип е комплетен клинички центар подготвуван две години

Во интервју за Здравство24 зборува Љиљана Митровиќ, дипломиран архитект која е одговорен проектант за Клиничка болница Штип. 1. Вашиот проект доби награда на БИМАС 2014, може ли да ни кажете нешто повеќе...
jovanka

Интервју со д-р Јованка Костовска од МЗ: Европа да биде будна и да ги следи препораките на СЗО за МЕРС

1.Коронавирусот МЕРС (респираторен вирус), од Саудиска Арабија се прошири и во Јужна Кореја каде веќе има неколкумина починати и стотина заразени. На нозе се речиси сите азиски земји и превземаат превентивни...