Tag Archives: влакно

sistina

За прв пат во Македонија нов метод за пресадување на коса во Аџибадем Систина

Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ прв пат во Македонија е направена интервенција за излекување на ќелавост со помош на ФУЕ метода. Доктот Јакуп Сенсо, координатор за ласер и дерматологија...