Tag Archives: зелениково

zelenikovo-pedijatar

За прв пат педијатар во најоддалечената скопска општина – За 600-тини деца во Зелениково има лекар

Жителите на општина Зелениково првпат добиваат специјалистичко консултативни услуги од областа на педијатријата. Прегледите еднаш неделно (секој петок) од 9 до 14:30 часот во амбулантата во Зелениково...
strujaa

Делови од Зелениково, Аеродром и Сарај утре без струја

Поради закажани технички зафати во електро системот утре без електрична енергија ќе останат делови од општините  Зелениково, Аеродром и Сарај, информираат од РЦУК-Скопје. Во периодот од 06:30 до 08:00...