Tag Archives: зоран спировски

zoran spirovski

Интервју со проф.д-р Зоран Спировски: Jaс како хирург не би направил интервенција како на Анџелина Џоли

Досега на нашата клиника не се појавила пациентка со лична желба да ги ампутира двете дојки, а доколку се појави ќе и биде образложено зошто тоа не треба да биде направено. Јас лично како хирург тоа...
andezlina dzoli 1

Анџелина Џоли направила премногу радикален чекор со отстранување на дојките!

Еминентниот македонски тораковаскуларен хирург професор Зоран Спировски смета дека Анџелина Џоли со превентивното отстранување на двете дојки за да не заболи од рак на дојка направила премногу радикален...