Tag Archives: клиника за психијатрија

robert velickovski

Д-р Роберт Величковски: Квалитетот на здравствените услуги е наш фокус

Со цел да им се излезе во пресрет на пациентите, од септември на Клиниката за психијатрија се воведуваат дополнителни термини во втора смена, со нови 216 термини месечно. Организацискиот директор на...