Tag Archives: клиника за пулмологија

direktorka pulmo 1

Интервју со Сузана Аџиовска, организациски директор на Универзитетската клиника за пулмологија – Клиниката за пулмологија лидер во својата област

      1. Може ли да ни кажете кои се надлежностите на Универзитетската клиника за пулмологија и кој е Вашиот фокус во работењето? – Клиниката за пулмологија и алергологија е високо специјализирана...