Tag Archives: креатинин

Како да се грижите за вашите бубрези?

По повод светскиот ден на бубрегот, Институтот за јавно здравје објави корисни информации за граѓаните како, кога и што да направат кога се во прашање бубрезите. Дали сте под ризик?  Дали имате покачен...