Tag Archives: ладни

ladni race

Побарајте лекарска помош ако рацете често ви се ладни

Во зимскиот период како што паѓа надворешната температура нормално е рацете да стануваат поладни. Циркулацијата на крвта е начин на кој телото ја одржува топлината. Дури и кога надворешната температура...
nozee

Имате ладни раце и нозе? – ова се болестите со овие симптоми

анемија Ако покрај ладни раце имате и некои други симптоми како што се замор, главоболка и малаксаност, проверете го нивото на железо во крвта. Железото е главна состојка на хемоглобинот, молекула што...