Tag Archives: маја иванова

maja ivanova

Иванова: СОС Детско село им ги отвора вратите на згрижените деца за поубав и повесел свет

Под покровителство на Маја Иванова – сопругата на македонскиот претседател и на Австриската амбасада во Република Македонија вечерва во Македонски народен театар беше одбележана 15-годишнината...
maja

Маја Иванова: Потребна ни е афирмација на верските и моралните вредности

Да се биде верник,  не значи да се биде конзервативен. Тоа се предрасуди кои според мене не се издржани, и кои веројатно наоѓаат поддршка кај луѓе кои не умеат да ги препознаат и да ги ценат вистинските...
maja ivanova

Маја Иванова им подари пакетчиња на децата во Клиниката за детски болести

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Маја Иванова денеска ја посети Клиниката за детски болести во Скопје и им подари новогодишни пакетчиња на децата згрижени во таа јавна здравствена...
maja ivanova bolnica

Маја Иванова во посета на ватиканската детска болница „Бамбино Џезу“

Во рамки на официјалната посета на претседателот Ѓорге Иванов на Ватикан, неговата сопруга Маја Иванова ја посети детската болница „Бамбино Џезу“, една од најпознатите педијатриски болници во светот...
maja ivanova

Маја Иванова покровител на Гала вечера на Европската организација за ретки болести

Сопругата на претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов, Маја Иванова, синоќа во својство на почесен покровител во Брисел присуствуваше на Гала вечерата на Европската организација за ретки...
maja

Маја Иванова им подари пакетчиња на децата во Клиниката за детски болести

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Маја Иванова заедно со синот Иван, денеска ја посетија Клиниката за детски болести во Скопје и им подарија новогодишни пакетчиња на болните деца. Директорка...
karil

На иницијатива на Маја Иванова КАРИЛ доби нова опрема од Катар

Донација во кревети и медицинска опрема во вредност од над 50.000 евра од Катар доби денеска Клиниката за анестезија, реанимација и интезивно лекување – КАРИЛ во Скопје. Донацијата, прва на Клиниката...
maja ivanova

Сопругата на претседателот Маја Иванова им подари новогодишни пакетчиња на децата со церебрална парализа

Сопругата на претседателот на Република Македонија Маја Иванова, на покана на Здружението на лица со церебрална парализа од Велес, денеска им подари новогодишни пакетчиња на децата со церебрална парализа...
maja ivanova

Маја Иванова ја посети болницата „Болни деца“ во Канада

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Маја Иванова во Торонто ја посети најголемата здравствена установа за деца во Канада „Болни деца“, што е основана во 1875 година и е поврзана со Универзитетот...