Tag Archives: невистини

cigari

Осум најголеми заблуди на пушачите

Дури и тие кои се обидуваат да ги остават цигарите по своја волја повторно почнуваат да пушат само затоа што не ги сфатиле заблудите кои им се наметнати преку филмовите, музиката, стереотипите и општеството,...

Осум најчести митови за стресот

1. Стресот може да мотивира. Често слушаме дека стресот може да биде добар мотиватор, бидејќи тоа ќе ја разбуди желбата да се надминат тешкотиите, без разлика колку големи се. Меѓутоа, дали стресот во...