Tag Archives: педијатар

zelenikovo-pedijatar

За прв пат педијатар во најоддалечената скопска општина – За 600-тини деца во Зелениково има лекар

Жителите на општина Зелениково првпат добиваат специјалистичко консултативни услуги од областа на педијатријата. Прегледите еднаш неделно (секој петок) од 9 до 14:30 часот во амбулантата во Зелениково...

Педијатар во Чешка осомничен дека со садистички третман мачел деца пациенти

Чешката јавност е потресена откако весникот „Право” објави дека примариус на Педијатриското одделение во болница во чешкиот град Клатови, во југозападниот дел на земјата, мачел детски пациенти...
pornografija

Грчки педијатар осомничен за детска порнографија

Јавноста во градот Јанина, во Западна Грција, е шокирана по апсењето на педијатар за поседување видео материјал со детска порнографија, пишува грчкиот весник „Етнос“. Според полициски извори од службата...