Tag Archives: симптом

kand

Како да се спасите од опасната и досадна кандида?

Најчеста инфекција кај прекумерното размножување на лошите соеви на габички е онаа предизвикана од кандидата. Таа ги напаѓа ноктите и кожата, а страдаат и оралната, вагиналната, уринарната и аналната...
glavobolka

7 симптоми кои не смеат да бидат игнорирани

Болките често се занемаруваат  но постојат моменти кога нема место за размислување и единствено решение е повик до брза помош.  Кои се симптомите кои не смеат да бидат игнорирани. -Неподнослива  главоболка Болка...