Tag Archives: торако васкуларна хирургија

zoran spirovski

Интервју со проф.д-р Зоран Спировски: Jaс како хирург не би направил интервенција како на Анџелина Џоли

Досега на нашата клиника не се појавила пациентка со лична желба да ги ампутира двете дојки, а доколку се појави ќе и биде образложено зошто тоа не треба да биде направено. Јас лично како хирург тоа...