Tag Archives: хит

crn sladoled

Црниот сладолед е хит во светот!

По црните напитоци кои стана хит на социјалните мрежи се појави и црн сладолед. Little Damage е слаткарница во Лос Ангелес, која го понуди новит сладолед помеѓу луѓето. Сладоледот е со вкус на бадем, а и корнетот...
vreme

Хит во Србија: Во кладилница се обложуваат за временска прогноза!

Освен за спортски резултати, обложувачите во Србија гледаат и во РХМЗ – секој кој ќе уплати тикет за прогнозирање, дека до крајот на јуни температурата ќе достигне до 45 степени, може да добие осум...
violetov-leb

Виолетов леб стана хит во светот!

Белиот леб веќе подолго време се смета за главен непријател на линијата и здравјето, тој е поврзан со дебелината и високиот крвен притисок кај луѓе. Професорот Жоу Веибиао од Универзитетот во Сингапур...