Tag Archives: цисти

gradi pregled 1

Внимавајте: Знаци на градите кои откриваат какво ви е здравјето

Нагло зголемување на градите – Може да значи дека сте се здебелиле. Имено, после пубертет растот на градите се поврзува со зголемување на телесната маса, односно доколку повеќе јадење, помалку сте...