Tag Archives: црн сладолед

crn sladoled

Црниот сладолед е хит во светот!

По црните напитоци кои стана хит на социјалните мрежи се појави и црн сладолед. Little Damage е слаткарница во Лос Ангелес, која го понуди новит сладолед помеѓу луѓето. Сладоледот е со вкус на бадем, а и корнетот...